Krumpli, papír, olló

Szilvi Török Könyveim, Krumpli, papír, olló

Sziasztok! Ezúttal egy kreatív könyvvel jelentkezem, izgatottan vártam magam is megjelenését. Hat különböző technikával ismerkedhettek meg, többek között szivacs- és krumplinyomatokból családunk tagjait varázsolhatjuk elő. Ha minden családtag elkészült, festhetünk a falra egy családfát kirakva rá apát, anyát, tesónkat, nagyszülőket, magunkat. Ilyen és ehhez hasonló ötletekkel van tele ez a könyv. Egyszerű anyagokból, filléres költségekből csodálatos alkotások kerülhetnek ki kezeink közül. Remélem, örömmel használjátok majd, ezt …

Színek könyve

Török Szilvia Könyveim, Színek könyve

Hüvelykujjam alma, Mutatóujjam tűz, Középső ujjam Mikulás, Gyűrűsujjam pipacs, Kisujjam kardinális pinty. Mi a közös az ujjaimban? A színük. Próbáld meg megjegyezni és elismételni egymás után a piros, a sárga, a kék, és a zöld dolgokat a könyv segítségével! Keress még pirosakat, sárgákat, kékeket és zöldeket! Megvásárolható a pagony.hu könyvesboltjában!

Mesterfa

Török Szilvia Könyveim, Mesterfa

    A könyv régi és ma is létező mesterségeket ábrázol, jellegzetes eszközeikkel, termékeikkel. Ki tudja ki volt a tímár, a bognár, vagy a bodnár? Asztalos, ács, kőműves viszont még ma is létezik.